Пам’яті Присяжнюка Володимира Євтихійовича (Довкілля та здоров'я, 2025)
3 грудня 2024 року виповнилось 85 років з дня народження відомого вченого у сфері охорони атмосферного повітря та визначення критеріїв його небезпеки для населення, доктора медичних наук Присяжнюка Володимира Євтихійовича. І, на жаль, майже 20 років з дня його відходу у інший світ.