Occupational safety of medical staff: education, theory, practice (Environment & Health, 2022)
рецензія на підручник «Охорона праці в медичній галузі» за загальною редакцією ак. НАМН України О.П. Яворовського. - К.: ВСВ «Медицина», 2021 р.